Sneeuwpret

Ik heb maar één advies: ga naar buiten!!! Ik begrijp dat ik in het voordeel ben omdat ik tot de eerste sneeuwstorm buiten heb geslapen en dus goed ben afgehard, maar echt: GA NAAR BUITEN!!! Het is net als met zwemmen, eerst lijkt het koud en onaangenaam maar als je eenmaal door bent, is het heerlijk. Als je een kwartier, twintig minuten buiten bent, ben je “door” en heb je het niet koud meer. En dan nog! tegen kou kun je je kleden: dikke, waterafstotende jas, trui eronder en eventueel een skibroek en wandelen maar! Als wandelen je verveeld, kun je ook een sneeuwpop bouwen. Dat heb ik gister gedaan. Ik ben er erg trots op. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s