Wind, Zee, Zand

Vanochtend (woensdag) ging Henk douchen. Als hij midden in de week gaat douchen is er iets aan de hand; hij doucht eigenlijk alleen op Zondag voor hij naar de kerk gaat. Het bleek dat hij een afspraak had bij de kapper en nu heeft hij zijn grijze leeuwenmanen verruilt voor een gekortwiekt koppie. Best wel jammer, vind ik 😉 Toen hij terugkwam, had ik net Reinier zijn ontbijt gegeven en zei: zullen we even naar het strand? Zo gezegd, zo gedaan. Voor alle mensen die niet de luxe hebben om even naar het strand te gaan, heb ik een paar foto’s en filmpjes gemaakt die enige impressie geven hoe bar het op het moment is aan de kust. We zijn heerlijk uitgewaaid 😀


Voor levensechte ervaring: geluid aan!
op de achtergrond de hardwerkende mannen die onze zeewering in de gaten houden en indien nodig ophogen en/of repareren, de enige die we op het hele strand zijn tegengekomen

Thuisgekomen heb ik Reinier in bad gedaan. Hij heeft een huidaandoening die heel veel jeuk veroorzaakt en daarom moet hij twee keer per week in bad. Dit keer heb ik hem eerst maar even gespoeld; zijn dunne vacht zat onder het zand! Nu ligt hij lekker warm in een dekentje op de bank te slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s