lopen

Gister had ik met mijn vriendin afgesproken om samen een lange wandeling te gaan maken. En dat hebben we gedaan. Onderweg ergens gepicknickt; ik had misobroodjes en gevulde speculaas meegenomen (alles zelfgebakken natuurlijk) en zij fruit en sap. We hebben zeer diepe gesprekken gevoerd en kilometers in stilte gelopen, genietend van de natuur. We hoorden de veldleeuwerik zingen en zagen en hoorden een heleboel andere vogels. Onderweg kwamen we paarden tegen en Schotse hooglanders. En ook een paar andere wandelaars, maar die liepen gelukkig allemaal de andere kant op.

We hebben er allebei enorm van genoten en we gaan het zeker snel nog eens doen. Er zijn nog zoveel mooie wandelingen te maken, dichtbij huis en iets verder weg. Natuurlijk kon ik het weer niet laten een paar foto’s te maken. Enjoy! 😉

Als je op een foto klikt, kun je ze één voor één op een groot scherm bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s