kort

Ik las een oud stripje van Donald Duck. Niet zo oud als ik dacht (2005). Dit grapje zou nu niet meer gemaakt kunnen worden. Gewoon omdat tegenwoordig iedereen zijn eigen apparaat heeft om af te spelen wat, wanneer en waar je maar wilt.

achterkant DD 24, 2005

Na een korte gedachte over hoe snel de wereld veranderd is en hoe dit grapje nu niet meer zou opgaan, besloot ik dat het vroeger toch misschien wel beter was…… In deze tijd waarin vrijwel iedereen met zijn eigen apparaat zijn eigen dingen af kan spelen en dat ook doet, is er ook iets te zeggen voor het leren ruzie maken, overleggen en compromissen sluiten in de (vroege) jeugd. En de televisie kan daarbij helpen, vooral als broers en zussen een heel andere smaak hebben. Al doende leert men. Ik wil niet zeggen dat vroeger alles beter was, maar het is eigenlijk wel zo 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s